AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara tahtayı silmek

Kahve falında kara tahtayı silmek

Kahve falında kara tahtayı silmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, iş hayatında terfi alınacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında kara tahtayı silmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerinin ya da alınan eğitimlerin faydasını görebilir, popülaritenizi ya da özgüveninizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında kara tahtayı silmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta kapı silmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında tahta silmek dünya malına kavuşulacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalet eder.

Kahve falında tahtayı silmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazı tahtası silmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, fal sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında yazı tahtasını silmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara tahtaya yazı yazmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında merdiven sildiğini görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, yaşamının tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir