AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta silmek

Kahve falında tahta silmek

Kahve falında tahta silmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, mali gücünü yitireceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta silmek gördüyseniz:

  • Küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

Kahve falında yazı tahtasını silmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında yazı tahtası silmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta kapı silmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine inanılır.

Kahve falında tahtayı silmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta silmek sorunlarının ortadan kalkacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara tahtayı silmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının altını silmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyon silmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir