AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazı tahtası silmek

Kahve falında yazı tahtası silmek

Kahve falında yazı tahtası silmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, yeni bir yol çizileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yazı tahtası silmek gördüyseniz:

  • Olaylara yaklaşımınızın elinizden geldiğince zarif olmasında fayda var.

Kahve falında yazı tahtasını silmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine delalet eder.

Kahve falında yazı tahtası silmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında tahta kapı silmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında kara tahtayı silmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret eder.

Kahve falında tahtayı silmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine inanılır.

Kahve falında tahta silmek aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine tabir olunur.

Kahve falında yazıyı silmek aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazı yazıp silmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, onunla bir ömür mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir