AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin kafesi görmek

Kahve falında güvercin kafesi görmek

Kahve falında güvercin kafesi görmek birçok yeni fikir edinileceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin kafesi gördüyseniz:

  • Beklenmeyeni beklemelisiniz.

Kahve falında kafeste güvercin görmek çok daha iyi günler göreceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında kafes içinde güvercin görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında güvercini kafese koymak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafese güvercin koymak yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında güvercin kafeste görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, bunalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafesde güvercin görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına delalet eder.

Kahve falında güvercin kafesi görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında güvercini kafeste görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir