AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafeste kartal görmek

Kahve falında kafeste kartal görmek

Kahve falında kafeste kartal görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, yoğun stres altında kalacağına delalet eder.

Kahve falında kafeste kartal gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kafeste kartal görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında büyük kafes görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine inanılır.

Kahve falında kafesde yılan görmek parasını ve işini kaybedeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafese girmek strese gireceğine, gergin olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafesde kuşlar görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde aslan görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafeste görmek sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Kahve falında köpek kafesi görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir