AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafesin içinde kedi görmek

Kahve falında kafesin içinde kedi görmek

Kahve falında kafesin içinde kedi görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına inanılır.

Kahve falında kafesin içinde kedi gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yöntemler veya kurallara uymamanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kafesin içinde kedi görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına işaret eder.

Kahve falında kafes içinde kedi görmek ağız tadından olacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kediyi kafeste görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafeste kedi görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kediyi kafese koymak sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde köpek görmek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işarettir.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına yorulur.

Kahve falında kafes içinde insan görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, hasadının tarlasında kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir