AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafes içinde balık görmek

Kahve falında kafes içinde balık görmek

Kahve falında kafes içinde balık görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, onların kıymetini bileceğine, yeni işler alacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında kafes içinde balık gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çözüm olabileceğine veya ilerleme sağlayacağına inandığınız fikirleriniz olabilir.

Kahve falında kafes içinde balık görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında kafes içinde yılan görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında kafes içinde insan görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok mutlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kafes içinde köpek görmek başarılı işlere imza atılacağına, rakiplerine büyük fark atacağına yorulur.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde aslan görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında kafesin içinde yılan görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafesin içinde kedi görmek bolluk ve bereketin artacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir