AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

Kahve falında kafes içinde muhabbet kuşu görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak rızık bolluğu içinde olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, asık yüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşu görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir