AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta düğme görmek

Kahve falında tahta düğme görmek

Kahve falında tahta düğme görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, varlık içinde yaşayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta düğme gördüyseniz:

  • Geçmişte verilmiş sözlere bağlı problemler yaşanabilir.

Kahve falında tahta düğme görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi düğme görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil düğme görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise düğmesi görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında düğme görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında düğmenin koptuğunu görmek borçlarının da kapanacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pantolon düğmesinin koptuğunu görmek işlerin ters gideceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında düğme toplamak yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir