AnaSayfa / Genel / Kahve falında pantolon düğmesinin koptuğunu görmek

Kahve falında pantolon düğmesinin koptuğunu görmek

Kahve falında pantolon düğmesinin koptuğunu görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında pantolon düğmesinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında pantolon düğmesi görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pantolon düğmesinin koptuğunu görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kol düğmesi hediye etmek ne yapacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine rivayet eder.

Kahve falında düğmeyi yanlış iliklemek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine yorulur.

Kahve falında mavi düğme görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, istediği evde oturacağına rivayet eder.

Kahve falında düğme koparmak yeni bir hayat kurulacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı düğme görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, saygınlığa tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir