AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi düğme görmek

Kahve falında kahverengi düğme görmek

Kahve falında kahverengi düğme görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi düğme gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın planlarınızın veya hedeflerinizin önüne geçmesine izin veriyorsunuz.

Kahve falında kahverengi düğme görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğme yutmak emellere ulaşılacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında pantolon düğmesinin koptuğunu görmek hayalkırıklığı duyacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek düğmesi görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gömlek düğmesi koparmak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında düğme diktirmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında inci düğme görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğmenin koptuğunu görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir