AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğme görmek

Kahve falında düğme görmek

Kahve falında düğme görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, evliliğinde mutlu olacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında düğme gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında birinden düğme almak hayatının adeta cennete döneceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol düğmesi aramak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında düğme sökmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında düğme düğmelemek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında düğmesi kopmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğme iliği görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işarettir.

Kahve falında metal düğme görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ceket düğmesi dikmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir