AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta bina görmek

Kahve falında tahta bina görmek

Kahve falında tahta bina görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, başarının düşeceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, duygularının ön plana çıkacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta bina gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında tahta bina görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında tahta döşeme görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski tahta kapı görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında çürük tahtaya basmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta tuvalet görmek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında tahtadan köprü görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta mezar taşı görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında tahta ranza görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir