AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta ranza görmek

Kahve falında tahta ranza görmek

Kahve falında tahta ranza görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kurtuluşa ereceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta ranza gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında tahta ranza görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında ranzada oturmak işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına işarettir.

Kahve falında ranza görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında çift katlı ranza görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ranza yatak görmek tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ranzada yatmak sağlık sorunlarından kurtulmaya, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında demir ranza görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında ranzadan düşmek işe ve aşa kavuşacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir