AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta döşeme görmek

Kahve falında tahta döşeme görmek

Kahve falında tahta döşeme görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, bol dua edeceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında tahta döşeme gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Kahve falında tahta yer döşemesi görmek parasının ve canın güvende olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta döşeme görmek iş sahibi olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında döşemelik kumaş görmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ahşap döşeme görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında döşeme taşı görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta duvar görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına alamet eder.

Kahve falında tahta üstünde uçmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında tahta yol görmek para kazanmasına da vesile olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir