AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç beşik görmek

Kahve falında ağaç beşik görmek

Kahve falında ağaç beşik görmek geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına delalettir.

Kahve falında ağaç beşik gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz.

Kahve falında ağaç beşik görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına alamet eder.

Kahve falında boş tahta beşik görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beşik almak sağlıklı bir hayat süreceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi beşik görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı beşik görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni beşik görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek beşiği satın almak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında altın beşik görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir