AnaSayfa / Genel / Kahve falında beşiğe binmek

Kahve falında beşiğe binmek

Kahve falında beşiğe binmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, kısmetin açılacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beşiğe binmek gördüyseniz:

  • Dost çevrenizde aranılan birisi olacaksınız.

Kahve falında beşiğe binmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içi boş beşik görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski beşik görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı beşik görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane beşik görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beşikte yatmak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, aynı karşılığı alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş beşik sallamak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında üç beşik görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, araba alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir