AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta baston görmek

Kahve falında tahta baston görmek

Kahve falında tahta baston görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta baston gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kırmamak için, kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenmektense açıksözlü olmanızda fayda var.

Kahve falında tahta baston görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında altın baston görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, merdiven atlayacağına işarettir.

Kahve falında bastonunu kaybetmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bastonla yürümek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, imkânlarının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bastonu kaybetmek atılan adımların zarar vereceğine, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine alamet eder.

Kahve falında baston kaybetmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine baston vermek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bastonla birini dövmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir