AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın baston görmek

Kahve falında altın baston görmek

Kahve falında altın baston görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında altın baston gördüyseniz:

  • Hayatınızı güzelleştirmek istiyorsanız sınır tanımamalısınız.

Kahve falında altın baston görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına inanılır.

Kahve falında baston görmek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden baston almak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde baston görmek büyük zararlar getireceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına delalettir.

Kahve falında baston tutmak ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, çeşitleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinde baston görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bastonla birini dövmek yarardan çok zarar getireceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bastonlu yaşlı kadın görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir