AnaSayfa / Genel / Kahve falında baston kaybetmek

Kahve falında baston kaybetmek

Kahve falında baston kaybetmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, neşenin yerine geleceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baston kaybetmek gördüyseniz:

  • Biraz yorucu da olsa sonunda zafer sizindir.

Kahve falında baston kaybetmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bastonu kaybetmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bastonunu kaybetmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında elinde baston görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bastonlu adam görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden baston almak işleri yoluna sokacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bastonlu kadın görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, emrinde insan çalıştıracağına işaret eder.

Kahve falında bastonlu yaşlı kadın görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir