AnaSayfa / Genel / Kahve falında bastonunu kaybetmek

Kahve falında bastonunu kaybetmek

Kahve falında bastonunu kaybetmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bastonunu kaybetmek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk da söz konusu olabilir.

Kahve falında bastonu kaybetmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baston kaybetmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında bastonunu kaybetmek hırpalanacağına, darp edileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bastonla birini dövmek sıkıntıların artacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden baston almak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında baston görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bastonlu adam görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında bastonlu nine görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir