AnaSayfa / Genel / Kahve falında bastonla yürümek

Kahve falında bastonla yürümek

Kahve falında bastonla yürümek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bastonla yürümek gördüyseniz:

  • Tepkisel tavırlar size zarar verebilir.

Kahve falında bastonla yürümek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına tabir olunur.

Kahve falında demir baston görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde baston görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sıkıntısının biteceğine delalettir.

Kahve falında bastonlu dede görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına alamet eder.

Kahve falında baston kırıldığını görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden baston almak kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün elinde baston görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında bastonu kaybetmek âlim kimselerden feyz alacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir