AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine baston vermek

Kahve falında birine baston vermek

Kahve falında birine baston vermek fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine baston vermek gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu açıklığa kavuşturmak, istediğiniz noktanın anlaşılmasını sağlamak, mesaj vermek veya isteklerinizin yerine gelmesi için konuşma yapmak istiyorsanız elinizden geldiğince kibar olmaya çalışmalısınız.

Kahve falında bastonlu adam görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bastonu kaybetmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında ölüden baston almak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birini bastonla görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baston kaybetmek hedeflerini gerçekleştireceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında baston kırıldığını görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına delalet eder.

Kahve falında bastonla birini dövmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, malının da eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bastonlu nine görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, rahatlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir