AnaSayfa / Genel / Kahve falında bastonla birini dövmek

Kahve falında bastonla birini dövmek

Kahve falında bastonla birini dövmek kaza ve belaların çıkmayacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bastonla birini dövmek gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Kahve falında bastonla birini dövmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini bastonla görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bastonlu adam görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde baston görmek yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bastonlu yaşlı adam görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına yorulur.

Kahve falında bastonunu kaybetmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında bastonlu nine görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, huzur içinde yatacağına işarettir.

Kahve falında bastonlu dede görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir