AnaSayfa / Genel / Kahve falında bastonu kaybetmek

Kahve falında bastonu kaybetmek

Kahve falında bastonu kaybetmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bastonu kaybetmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizde veya iş hayatınızda aklınızda olmayan veya artık unutmaya başladığınız olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında bastonunu kaybetmek daha fazla kazanç elde edeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bastonu kaybetmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında baston kaybetmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde baston görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işarettir.

Kahve falında birini bastonla görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine baston vermek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında demir baston görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bastonlu yaşlı adam görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir