AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma köprüden düşmek

Kahve falında asma köprüden düşmek

Kahve falında asma köprüden düşmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, gözyaşına boğulacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asma köprüden düşmek gördüyseniz:

  • Bir an önce gerekli ekibi kurmanızda fayda var.

Kahve falında asma köprüden düşmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına tabir olunur.

Kahve falında asmalı köprü görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma köprü görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta asma köprü görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asma köprüden geçmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında asmadan düşmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında köprüden düşmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir