AnaSayfa / Genel / Kahve falında asmalı köprü görmek

Kahve falında asmalı köprü görmek

Kahve falında asmalı köprü görmek problemlerin çözüme kavuşacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asmalı köprü gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilir.

Kahve falında asma köprü görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında asmalı köprü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma köprüden geçmek borçların ödeneceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına işaret eder.

Kahve falında tahta asma köprü görmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, sağlığının bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma köprüden düşmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asmada beyaz üzüm görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında asma ağacına tırmanmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir