AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık yanında oturmak

Kahve falında mezarlık yanında oturmak

Kahve falında mezarlık yanında oturmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, çalışmaların büyük getirileri olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işarettir.

Kahve falında mezarlık yanında oturmak gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına inanılır.

Kahve falında mezarın yanında oturmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlık yanında oturmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanında oturmak eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yanında oturmak rahata kavuşmaya, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin yanında oturmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin yanında oturmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir