AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun üzerine oturmak

Kahve falında tabutun üzerine oturmak

Kahve falında tabutun üzerine oturmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, dertlerinden arınacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabutun üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda sıkıntı yaratan durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tabutun yanında oturmak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tabutun üzerine oturmak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Kahve falında tabutun üzerinde oturmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, işlerinin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tabutu taşımak mutsuz olacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında bir yakınının tabutunu görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri tabutta görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir