AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yanında oturmak

Kahve falında sevdiğinin yanında oturmak

Kahve falında sevdiğinin yanında oturmak sıkıntılarının geçeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, zenginliğe kavuşacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanında oturmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassasiyet veya özveri gerektiren durumlar da oluşabilir.

Kahve falında sevdiğinin yanında oturmak aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başkalarının yanında tuvalete oturmak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalettir.

Kahve falında denizin yanında oturmak kafasını toparlayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında mezarın yanında oturmak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlığın yanında oturmak maddi imkânlarının azalacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanında oturmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yanında oturmak yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında sobanın yanında oturmak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir