AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun üzerinde oturmak

Kahve falında tabutun üzerinde oturmak

Kahve falında tabutun üzerinde oturmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde veya yaşam tarzınızda değişiklik yapma gereği hissedebilirsiniz.

Kahve falında tabutun yanında oturmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun üzerine oturmak heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında tabutun üzerinde oturmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına yorulur.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş tabutlar görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Kahve falında bir insanı tabutta görmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında yaşayan birini tabutta görmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tabutun üstünden atlamak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, hayallerinin yıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir