AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının tabutunu görmek

Kahve falında bir yakınının tabutunu görmek

Kahve falında bir yakınının tabutunu görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakınının tabutunu gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında bir yakınının tabutunu görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Kahve falında bir yakınını tabutta görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yakınını tabutta görmek Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına delalettir.

Kahve falında yakınının tabutunu görmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde yakınını görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker tabutu taşımak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını tabutta görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin tabutunu görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, başarıya giden yollarını açacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir