AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş tabutlar görmek

Kahve falında boş tabutlar görmek

Kahve falında boş tabutlar görmek canının sağ olacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, işten yana şansının açık olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş tabutlar gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Kahve falında boş tabutlar görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canlı insanı tabutta görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında küçük tabutlar görmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini tabutda görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında kızını tabutta görmek kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında annemi tabutta görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığının tabutunu görmek iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir