AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanı tabutta görmek

Kahve falında bir insanı tabutta görmek

Kahve falında bir insanı tabutta görmek zahmetinin çoğalacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, diplomalarının artacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanı tabutta gördüyseniz:

  • Aksi bir durumda ise, istediğiniz tepkileri almanız zor olabilir.

Kahve falında bir insanı tabutta görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tabutta canlı insan görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş insanı tabutta görmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, hayırlı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında canlı insanı tabutta görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kendini ölmüş tabutta görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin tabutunu görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini tabutta görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabuta girmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir