AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun içine yatmak

Kahve falında tabutun içine yatmak

Kahve falında tabutun içine yatmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabutun içine yatmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek problemlerin büyümesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında tabutun içine yatmak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin tabutunu görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun yanında oturmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek hayra ve esenliğe, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölen babasını tabutta görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin tabutunu görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir