AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun içinde bebek görmek

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında tabutun içinde bebek gördüyseniz:

  • Sizden, karşınızdakine verdiğiniz önemi kanıtlamanız istenebilir.

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek birikim yapacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini tabutun içinde görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini tabutun içinde görmek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında tabutun içinde görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde yakınını görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde kendini görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kısmetli bir işe atılmaya alamet eder.

Kahve falında tabutun içinde ölmüş birini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına delalet eder.

Kahve falında tabutun içinde tanıdık birini görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir