AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin tabutunu görmek

Kahve falında ölü birinin tabutunu görmek

Kahve falında ölü birinin tabutunu görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, gözyaşlarının dineceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin tabutunu gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü yenileyebilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin tabutunu taşımak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüp tabuta girmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işarettir.

Kahve falında ölünün tabutunu taşımak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, bereketli işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini tabutta görmek şaşkın olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün tabuttan düştüğünü görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, onların başarıları ile övüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü tabutu görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin tabutunu görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir