AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin tabutunu görmek

Kahve falında ölen kişinin tabutunu görmek

Kahve falında ölen kişinin tabutunu görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin tabutunu gördüyseniz:

  • Size anlatılan herşeye inanmayın.

Kahve falında ölen kişinin tabutunu görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi tabutta görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kişinin tabutunu görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi tabutta görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında annemi tabutta görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalettir.

Kahve falında tabutun başında ağlamak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tabutu dolu görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tabutun düştüğünü görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir