AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun içinde birini görmek

Kahve falında tabutun içinde birini görmek

Kahve falında tabutun içinde birini görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, kötü sözler duyulacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tabutun içinde birini gördüyseniz:

  • Ev ya da aile ile ilgili konularda aşırı tepkiler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında tabutun içinde yakınını görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını tabutun içinde görmek kazancının çok düşeceğine, nefsine uyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet eder.

Kahve falında tabutun içinde görmek ağız tadının yerine geleceğine, bir işe soyunacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini tabutun içinde görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde ölmüş birini görmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini tabutun içinde görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek mevki kaybına uğrayacağına, büyük başarı kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir