AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun içinde ölmüş birini görmek

Kahve falında tabutun içinde ölmüş birini görmek

Kahve falında tabutun içinde ölmüş birini görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kendisini iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tabutun içinde ölmüş birini gördüyseniz:

  • Olayların gerçek sebeplerini araştırıp, tam bir çözüm yolu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında tabutun içinde ölmüş birini görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, istediği başarıyı göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını tabutun içinde görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini tabutun içinde görmek büyük bir mala sahip olacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birini tabutun içinde görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına işarettir.

Kahve falında tabutun içinde tanıdık birini görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işaret eder.

Kahve falında tabutun içinde görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabutun içinde kendini görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir