AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını tabutun içinde görmek

Kahve falında arkadaşını tabutun içinde görmek

Kahve falında arkadaşını tabutun içinde görmek büyük sorunların yaşanacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını tabutun içinde gördüyseniz:

  • Ani hareketler sizin yanlış karar vermenize neden olabilir.

Kahve falında arkadaşını tabutun içinde görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ölen birini tabutun içinde görmek yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutun içinde görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında kendini tabutun içinde görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde yakınını görmek büyüleyeceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde ölmüş birini görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına delalettir.

Kahve falında tabutun içinde kendini görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir