AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun içinde görmek

Kahve falında tabutun içinde görmek

Kahve falında tabutun içinde görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, sevinç dolu haberler alacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında tabutun içinde gördüyseniz:

  • Talepler ya da genel konular stres yaratabilir.

Kahve falında ölen birini tabutun içinde görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, istediği oranda da eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde ölmüş birini görmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi tabutun içinde görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde birini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında tabutun içinde yakınını görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini tabutun içinde görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını tabutun içinde görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini tabutun içinde görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir