AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini tabutun içinde görmek

Kahve falında ölen birini tabutun içinde görmek

Kahve falında ölen birini tabutun içinde görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına delalettir.

Kahve falında ölen birini tabutun içinde gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bilgilere ulaşmadan ya da elinizdeki bilgileri netleştirmeden harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında arkadaşını tabutun içinde görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde yakınını görmek Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde ölmüş birini görmek insanlarla arasının açılacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında tabutun içinde kendini görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kendini tabutun içinde görmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birini tabutun içinde görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine alamet eder.

Kahve falında tabutun içinde birini görmek her zaman hürmet göreceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini tabutun içinde görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir