AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini tabutun içinde görmek

Kahve falında kendini tabutun içinde görmek

Kahve falında kendini tabutun içinde görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, sorunların aşılacağına işarettir.

Kahve falında kendini tabutun içinde gördüyseniz:

  • Derin tartışmalar özel yaşamınızda askıda kalmış sorunları çözmenize yardım edebilir.

Kahve falında ölen birini tabutun içinde görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde tanıdık birini görmek üzücü haberler alacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini tabutun içinde görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına yorulur.

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek bir koyduğu işten üç alacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına yorulur.

Kahve falında tabutun içinde yakınını görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini tabutun içinde görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, kendisini çok yıpratacağına tabir olunur.

Kahve falında tabutun içinde kendini görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sağlığının da bozulacağına delalettir.

Kahve falında tabutun içinde birini görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir