AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına ağlamak

Kahve falında tek başına ağlamak

Kahve falında tek başına ağlamak herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kafasına göre birini bulacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına alamet eder.

Kahve falında tek başına ağlamak gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Kahve falında tek başına ağlamak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, planlarının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında tek başına uçağa binmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına tatile gitmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tek başına oturmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tek başına yemek yemek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına tabir olunur.

Kahve falında tek başına yürüdüğünü görmek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tek başına yatmak hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına savaşmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir