AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün başında ağlamak

Kahve falında ölünün başında ağlamak

Kahve falında ölünün başında ağlamak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında ölünün başında ağlamak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin nedenlerini doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında ölü başında ağlamak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ölünün başında ağlamak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında mezar başında ağlamak fesada ve haksızlığa karışacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına delalettir.

Kahve falında tek başına ağlamak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında türbe başında ağlamak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işaret eder.

Kahve falında hasta başında ağlamak kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kabir başında ağlamak dertlerin ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir