AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar başında ağlamak

Kahve falında mezar başında ağlamak

Kahve falında mezar başında ağlamak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına delalettir.

Kahve falında mezar başında ağlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğinize biraz daha ilgi gösterin.

Kahve falında mezar başında ağladığını görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, belaya ve derde düşeceğine inanılır.

Kahve falında bir mezar başında ağlamak hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, çok başarılı işlere adım atacağına işarettir.

Kahve falında mezarın başında ağlamak sorunlarının tamamen biteceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında mezar başında ağlamak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi mezarının başında ağlamak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kabir başında ağlamak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türbe başında ağlamak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir