AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir mezar başında ağlamak

Kahve falında bir mezar başında ağlamak

Kahve falında bir mezar başında ağlamak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, mevki kaybına uğrayacağına, yeni yatırımlar yapacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında bir mezar başında ağlamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmak hoşunuza gidecek.

Kahve falında mezar başında ağlamak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, insanların hayır dualarını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine delalettir.

Kahve falında kendi mezarının başında ağlamak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına işaret eder.

Kahve falında mezar başında ağladığını görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına işarettir.

Kahve falında mezarın başında ağlamak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına işarettir.

Kahve falında bir mezar başında ağlamak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek başına ağlamak bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, darlanacağına alamet eder.

Kahve falında ölü başında ağlamak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, heveslerin söneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir