AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlık başında ağlamak

Kahve falında mezarlık başında ağlamak

Kahve falında mezarlık başında ağlamak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle veya evinizi ilgilendiren konularla ilgili sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mezar başında ağladığını görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında mezar başında ağlamak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına inanılır.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında mezarın başında ağlamak zor günlerin geride kalacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi mezarının başında ağlamak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir mezar başında ağlamak her daim Allah yolunda yürüyeceğine, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kabir başında ağlamak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hasta başında ağlamak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir