AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutu dolu görmek

Kahve falında tabutu dolu görmek

Kahve falında tabutu dolu görmek aileden ayrı kalınacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutu dolu gördüyseniz:

  • Teşebbüs ettiğiniz işlerde sizi bile şaşırtan ani başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında tabutu dolu görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin tabutunu görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kendini yiyip bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında camide tabutlar görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yaşayan birinin tabutunu görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kendi patronu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini ölmüş tabutta görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanı tabutta görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini tabuttan çıkarmak çok büyük zorluklar çekeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir